Specificaties

Huursom: Geïndexeerde huursom van €700,00 excl. btw per maand

Oppervlakte: Momenteel te huur circa 33 m2 kantoorkamer gelegen op de begane grond. Inclusief gebruik alle gemeenschappelijke ruimten, pantry, (vergader)ruimte en gedeeltelijk overdekte patiotuin. Grote entreehal met indrukwekkende natuurstenen vloer en bordestrap naar eerste verdieping.
Ligging: Zichtlocatie op kleinschalig bedrijventerrein De Baarzen
Parkeren: Op eigen terrein en aan de openbare weg
Servicekosten: €50 excl. btw per maand
Huurtermijn: minimaal 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd met opzegtermijn van 3 maanden
Borgstelling: Drie maanden huur berekend met BTW en servicekosten.

OMSCHRIJVING

Omschrijving:
Representatieve kantoorruimten op begane grond en eerste verdieping in bedrijfsverzamelgebouw aan de Kempenlandstraat te Vught. Voorzien van entree met glazen toegangsdeuren en imposant natuurstenen trappenhuis, 24/7 voor u toegankelijk. Op de begane grond zijn naast diverse kantoorruimten ieder 33 m2 groot, een gezellige keuken met grote tafel, magnetron, koelkast, vaatwasser en patiotuin gelegen. Aparte dames- en herentoiletten. De eerste verdieping bestaat uit diverse kantoorruimten waarvan de oppervlakte van een kantoor eveneens 33 m2 bedraagt. Ook gecombineerde kantoorruimten met afwijkende indeling. Alhier kleine pantry met koelkast en apart dames- en herentoilet.  Parkeren aan voorzijde en rondom het pand op eigen terrein en tevens voldoende mogelijkheid om te parkeren aan openbare weg.

 

Opleveringsniveau
- 24/7 toegankelijk;
- inclusief schoonmaak algemene ruimten en tevens stofzuigen kantoren;
- inclusief gratis wifi verbinding (LAN tegen meerprijs);
- inclusief normaal verbruik gas, water en licht;
- warmte-terug-win-installatie;
- enkele ruimten voorzien van airco;
- alle ruimten voorzien van LED verlichting;
- aanvang huurperiode in overleg.

 

Bereikbaarheid:
De kantoorruimten zijn gelegen aan een kleinschalig industrieterrein aan de Kempenlandstraat, nabij de op- en afritten van de A2 (A'dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- 's-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Rechtstreekse verbinding met CS 's-Hertogenbosch, lijn 8 en 9. Bovendien met station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

 

Huurcondities:
Begane grond per kamer: Het betreft hier een geïndexeerde huursom, groot €800,00 per maand exclusief BTW, vaste servicekosten €50,00 per maand exclusief BTW .

Verdieping kamer : Het betreft hier een geïndexeerde huursom, groot €800,00 per maand exclusief BTW, vaste servicekosten €50,00 per maand exclusief BTW.

 

Huurtermijn:
Minimaal 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd met opzegtermijn van 3 maanden

 

Bankgarantie:
Drie maanden huur berekend met BTW en servicekosten.

 

Huurbetaling:
Per maand, vooruit te voldoen.

 

Opzegtermijn:
3 maanden

 

Huurcontract:

Volgens model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), juli 2015.

 

Aanvaarding:
In overleg.

LOCATIE: