Specificaties

Huursom: Geïndexeerde huursom per kantoorkamer vanaf €700 excl. btw per maand

Oppervlakte: Te huur circa 255 m2/33 m2 per kantoorkamer gelegen op de begane grond. Inclusief gebruik alle gemeenschappelijke ruimten, pantry, (vergader)ruimte en gedeeltelijk overdekte patiotuin. Grote entreehal met indrukwekkende natuurstenen vloer en bordestrap naar eerste verdieping.
Ligging: Zichtlocatie op kleinschalig bedrijventerrein De Baarzen
Parkeren: Op eigen terrein en aan de openbare weg
Jaarlijkse huursom: Vanaf €8.400 excl. btw per jaar
Servicekosten: €50 excl. btw per maand
Borgstelling: Drie maanden huur berekend met btw en servicekosten

OMSCHRIJVING

Omschrijving:
Representatieve kantoorruimten op begane grond in bedrijfsverzamelgebouw aan de Kempenlandstraat te Vught. Voorzien van entree met glazen deuren en imposant natuurstenen trappenhuis, 24/7 voor u toegankelijk. Op de begane grond zijn naast diverse kantoorruimten ieder 33 m2 groot, een gezellige keuken met grote tafel, magnetron, koelkast, vaatwasser en patiotuin gelegen. Aparte dames- en herentoiletten. De eerste verdieping bestaat eveneens uit diverse kantoorruimten welke allen zijn verhuurd aan een partij. Parkeren aan voorzijde en rondom het pand op eigen terrein en tevens voldoende mogelijkheid om te parkeren aan openbare weg. Het betreft hier een all-in prijs.

 

Opleveringsniveau
- 24/7 toegankelijk;
- inclusief schoonmaak algemene ruimten en tevens stofzuigen kantoren;
- inclusief gratis wifi verbinding (LAN tegen meerprijs);
- inclusief normaal verbruik gas, water en licht;
- warmte-terug-win-installatie;
- enkele ruimten voorzien van airco;
- alle ruimten voorzien van LED verlichting;
- aanvang huurperiode in overleg.

 

Bereikbaarheid:
De kantoorruimten zijn gelegen aan een kleinschalig bedrijventerrein aan de Kempenlandstraat, nabij de op- en afritten van de A2 (A'dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- 's-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een bushalte aanwezig op slechts 200 meter loopafstand. Rechtstreekse verbinding met CS 's-Hertogenbosch, lijn 8 en 9. Bovendien met station Vught op 15 minuten lopen maakt het de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

 

Huurcondities:
Begane grond per kamer: Het betreft hier een geïndexeerde huursom, groot €700 per maand excl.btw, plus vaste servicekosten €50 per maand excl.btw. Kantoren aan straatzijde een geïndexeerde huursom groot €800 per maand excl. btw, plus vaste servicekosten €50 per maand excl. btw.

 

Huurtermijn:
5 jaar plus 5 optiejaren

 

Bankgarantie:
Drie maanden huur berekend met BTW en servicekosten.

 

Huurbetaling:
Per maand, vooruit te voldoen.

 

Opzegtermijn:
12 maanden

 

Huurcontract:

Volgens model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), juli 2015.

 

Aanvaarding:
In overleg.

LOCATIE: