Specificaties

Huursom: Geindexeerde huursom van €600,00 excl. btw per maand

Oppervlakte: Circa 33 m2 per kantoorkamer exclusief gebruik alle gemeenschappelijke ruimten en patiotuin. Grote entreehal met indrukwekkende natuurstenen vloer en bordestrap naar eerste verdieping.
Ligging: Zichtlocatie op kleinschalig bedrijventerrein De Baarzen
Parkeren: Op eigen terrein en aan de openbare weg
Huurtermijn: minimaal 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd met opzegtermijn van 3 maanden
Borgstelling: Drie maanden huur berekend met BTW en servicekosten.

OMSCHRIJVING

Omschrijving:
Representatieve kantoorruimten op begane grond en eerste verdieping in bedrijfsverzamelgebouw aan de Kempenlandstraat te Vught. Voorzien van entree met glazen toegangsdeuren en imposant natuurstenen trappenhuis, 24/7 voor u toegankelijk. Op de begane grond zijn naast diverse kantoorruimten ieder 33 m2 groot, een gezellige keuken met grote tafel, magnetron, koelkast, vaatwasser en patiotuin gelegen. Aparte dames- en herentoiletten. De eerste verdieping bestaat uit diverse kantoorruimten waarvan de oppervlakte van een kantoor eveneens 33 m2 bedraagt. Ook gecombineerde kantoorruimten met afwijkende indeling. Alhier kleine pantry met koelkast en apart dames- en herentoilet.  Parkeren aan voorzijde en rondom het pand op eigen terrein en tevens voldoende mogelijkheid om te parkeren aan openbare weg.

 

Opleveringsniveau
- 24/7 toegankelijk;
- inclusief schoonmaak algemene ruimten en tevens stofzuigen kantoren;
- inclusief gratis wifi verbinding (LAN tegen meerprijs);
- inclusief normaal verbruik gas, water en licht;
- warmte-terug-win-installatie;
- enkele ruimten voorzien van airco;
- alle ruimten voorzien van LED verlichting;
- aanvang huurperiode in overleg.

 

Bereikbaarheid:
De kantoorruimten zijn gelegen aan een kleinschalig industrieterrein aan de Kempenlandstraat, nabij de op- en afritten van de A2 (A'dam-Maastricht) en de N65 (Tilburg- 's-Hertogenbosch). Tevens is er in de aangrenzende straat, de Industrieweg, een bushalte gerealiseerd op slechts 200 meter loopafstand. Rechtstreekse verbinding met CS 's-Hertogenbosch, lijn 8 en 9. Bovendien met station Vught op 10 minuten lopen maakt de locatie ook uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

 

Huurcondities:
Begane grond per kamer: Het betreft hier een geïndexeerde huursom, groot €600,00 per maand exclusief BTW, vaste servicekosten €50,00 per maand exclusief BTW .

Verdieping kamer : Het betreft hier een geïndexeerde huursom, groot €600,00 per maand exclusief BTW, vaste servicekosten €50,00 per maand exclusief BTW.

 

Huurtermijn:
Minimaal 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd met opzegtermijn van 3 maanden

 

Bankgarantie:
Drie maanden huur berekend met BTW en servicekosten.

 

Huurbetaling:
Per maand, vooruit te voldoen.

 

Opzegtermijn:
3 maanden

 

Huurcontract:

Volgens model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), juli 2015.

 

Aanvaarding:
In overleg.

LOCATIE: