Over ons

Hier vindt u meer informatie over Schuurmans Vastgoed, 

verhuurder van zakelijke bedrijfspanden in Vught.

Historie Schuurmans Vastgoed

De oorsprong van ons bedrijf ligt uiteraard bij onze oprichter, de heer Jan Schuurmans uit Vught. Met zijn bouwkundige kennis, welke hij in de loop van tientallen jaren heeft opgedaan in zijn gelijknamige afbouwbedrijf Schuurmans Afbouwsystemen Vught, heeft hij een vastgoed portefeuille ontwikkeld in Vught en wel rondom de Industrieweg-Kempenlandstraat en het centrum van Vught.

Daarnaast heeft Jan Schuurmans zich in het (recente) verleden ingezet voor het behoud van monumentale en beeldbepalende panden in Vught en is hij o.a. initiatiefnemer voor de oprichting van Ondernemers Kamer Vught. Welke vereniging reeds meer dan twintig jaar bestaat. In de plaats Vught liggen dus ook duidelijk de roots van zijn bedrijf.  Wij zijn als Schuurmans Vastgoed verheugd met het feit dat diverse huurders al tientallen jaren klant bij ons zijn.

Uw contactpersoon Erica Taks-Schuurmans

Kwaliteit

Kwaliteit voorop. Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf.

Uw bedrijf is het dynamisch geheel van strategie, organisatie, producten, diensten, voorzieningen en personeel.

Schuurmans Vastgoed is de organisatie die dit voor haar huurders nastreeft. Als verhuurder zijn wij continu bezig met onze gebouwen. Zodat u als huurder tevreden met uw ruimte bent en blijft.

Uitstraling

Schuurmans Vastgoed is een organisatie die door en voor de huurders werkt.

Huurders moeten het gevoel hebben dat het gehuurde hun eigen pand is.

Zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde hebben onze panden het aanzien en de uitstraling zoals die bij een zakelijk object gewenst zijn.

Service

Maatwerk in bedrijfshuisvesting.

Wij werken met een klein team. De lijnen naar de huurders zijn kort.

Een bedrijf is een geheel dat altijd in beweging is. Een gebouw is echter statisch.

Wij denken mee met de eventuele uitbreiding van uw bedrijf en kunnen u hiervoor in onze bedrijfsverzamelgebouwen de mogelijkheid bieden.